T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / GÖLOVA - Gölova Hasan Şakar Yatılı Bölge Ortaokulu

Gölova Hasan Şakar Yatılı Bölge Ortaokulu

Telefon
0 (346) 381 20 03
Belgegeçer
0 346 3812526
WEB
https://hasansakarybo.meb.k12.tr
Adres
Cumhuriyet Caddesi No 144 Gölova/SİVAS
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk´ün "Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak" idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Başarılar
2013/2014 Eğitim - Öğretim yılında 2 öğrencimiz Fen Lisesi, 5 öğrencimiz Anadolu Lisesi kazanmıştır.2020-2021 yılında 1 öğrencimiz Anadolu lisesi kazanmıştır.
Öğretmen :8
Öğrenci :53
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :2
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4308
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim şekli uygulanmaktadır.Karma Eğitimdir.
Saatler
Ders Başlama Saati:08.30, Öğle Yemeği ve Dinlenme Saati:11.40-12.30(50 Dk), Ders Bitiş Saati:14:50
Isınma
Kalorifer (kömür)
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuz Gölova´nın doğusunda Çamaoluk yolu üzerinde İlçe Merkezine yaklaşık 1,5 km mesafededir.Okulumuza ulaşım özel araçlar ve okul servisleriyle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Gölova İlçe Merkezinde bulunmaktadır.İlçemizin nüfusu 2200´dür. İlçemizde Okulumuz ,Çok Programlı Lise ve İmam Hatip Ortaokulu olmak üzere üç okul bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Sivas merkeze 180 km.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır